Nieuwekeuken

 

Ontwerp
Ook als u bij het ontwerpen van uw niewekeuken kiest voor betrouwbare deskundige adviseurs, zult u zelf moeten aangeven wat uw wensen en verlangens zijn. Hoe beter u dit kunt des te meer tevreden zult u zijn met uw keuken. Een goede kwaliteit en juiste uitstraling geven uw keuken een aanzienlijke meerwaarde.

Ontwerpvoorstel
Er bestaan geen standaard mensen en dus maken we geen standaard keukens. In de showroom (of bij u thuis) wordt in overleg met u de voor u ideale keuken ontworpen. Individueel design. Wilt u uitgebreid advies, maak dan van te voren een afspraak. We nemen namelijk graag de tijd om alle mogelijkheden voor u op een rij te zetten.

Berekeningen
Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. Wij doen ons best om u zo veel mogelijk keuken voor uw geld te bieden. Daarbij zijn onze offertes altijd netto. Dit houdt in dat er geen prijzen opgewaardeerd worden om daarna als korting weg te kunnen geven. Deze prijzen zijn scherp, we realiseren ons dat we moeten concurreren.

Verkoop
Onze naam is niet zomaar gekozen. We doen er alles aan om u te begeleiden in de aankoop van uw nieuwekeuken. Alles is gericht op een objectief advies en nooit op snelle of makkelijke verkoop.

Montage
De montage van uw keuken gebeurt door onze eigen monteurs. Op deze manier kunnen we ook met de montage de kwaliteit garanderen waar we bekend om staan. Met alleen het plaatsen van de keuken hoeft het wat ons betreft niet op te houden. Kijk voor alle mogelijkheden bij montage.

 

Uiteraard krijgt u een 3D tekening te zien om een eerste indruk te krijgen van uw nieuwekeuken. Mocht u naar aanleiding hiervan aanpassingen wensen dan is dit uiteraard mogelijk, u beslist pas als alles volledig naar uw wens is.  Dit allemaal geheel vrijblijvend!     Waar vind u dit nog.

Een onbetaalbare uitstraling, voor een betaalbare prijs.

 

 


Oplevering
Als uw keuken klaar is zijn we u niet vergeten. Voor ons en u is nazorg en service van groot belang. We hopen natuurlijk dat u hier geen gebruik van hoeft te maken, maar mocht het toch nodig zijn: wij staan voor u klaar!